Najnovšie tlačové správy

Nový systém označovania s technológiou inteligentného pohybu™ poskytuje presný a efektívny výkon založený na desiatich rokoch úspechu

Inovatívny systém Videojet® 9560 tlačí a aplikuje štítky na vonkajšie obaly,
škatule a zmršťovaciu fóliu

Chicago, Ill — Júl 1, 2024 — Navrhnutý bez mechanizmov, ktoré vyžadujú rutinné manuálne úpravy a ktoré môžu spôsobiť zaseknutie štítkov v iných systémoch tlače a aplikácie štítkov (LPA), sa Videojet 9550 za posledných desať rokov ukázal ako dominantné riešenie v etiketovacom priemysle. Spoločnosť Videojet Technologies, globálny líder v oblasti kódovacích, značkovacích a tlačových riešení, teraz toto riešenie vylepšila zavedením etiketovacieho zariadenia Videojet 9560 print and apply so zvýšenou rýchlosťou spracovania a rozšírenými možnosťami pripojenia.

Marcy Vanderbei, manažérka globálnej obchodnej jednotky spoločnosti Videojet, povedala: “Vývoj modelu 9550 na nový model 9560 s technológiou Direct Apply prináša výhody baliacim operáciám na konci linky s vyššou rýchlosťou spracovania a jednoduchou integráciou do existujúcich výrobných a riadiacich sietí. Každé zlepšenie je dôkazom našej oddanosti výskumu a vývoju riešení, ktoré riešia problémy našich zákazníkov v oblasti kódovania a označovania.”  

Direct Apply je jedinečná metóda označovania na požiadanie, ktorá umožňuje presné umiestnenie štítku na obal. Systém funguje tak, že súčasne tlačí a nanáša etikety na hornú alebo bočnú stranu prechádzajúceho balenia bez potreby aplikátora tamp alebo vzduchového aplikátora. Dosahujúc rýchlosť až 150 balení za minútu pre typické štítky s čiarovými kódmi GS1 4″ x 6″, Videojet 9560 si zachováva priepustnosť, aj keď sa balenia hromadia.

Videojet 9560 je vybavený patentovanou technológiou Videojet Intelligent Motion™ pre automatické a presné riadenie celého systému a zároveň sa zameriava na nulové neplánované prestoje na výrobných linkách. Táto pokročilá technológia označovania zlepšuje prevádzkový výkon s priamym pohonom, ktorý riadi rýchlosť a polohu štítku bez spojok, valčekov alebo nastavení. Elektronický navijak automaticky nastavuje a udržuje napnutie štítku bez ohľadu na rýchlosť a veľkosť štítku od začiatku do konca kotúča. Jednoduchá webová cesta umožňuje zmeny označení a pásov s nástrojmi za menej ako 60 sekúnd.

Vďaka plynulosti v bežnom softvéri na návrh štítkov a jazykoch tlačiarní nebudú musieť používatelia, ktorí prejdú na nový model 9560, prestavovať súbory úloh ani sa preškoľovať. V porovnaní s modelom 9550 je nový model 9560 navrhnutý s rozšírenými programovateľnými možnosťami vstupov a výstupov pre integráciu s viacerými dátovými protokolmi vrátane Ethernet/IP™ a PROFINET.®

Operátori modelu 9560 môžu využiť veľké 8-palcové používateľské rozhranie na výber úloh a riadenie systému. Jeho vstavané funkcie Code Assurance pomáhajú znova a znova získať správny štítok na správnom puzdre. Prevádzkovatelia si tiež môžu pozrieť videá, v ktorých ich usmernia k úlohám bežnej údržby. Rozhranie môže byť umiestnené až 10 metrov od 9560, čo uľahčuje integráciu a zvyšuje použiteľnosť. Okrem toho webový server poskytuje prístup k používateľskému rozhraniu prostredníctvom iných zariadení v tej istej sieti.

Kľúčovým vylepšením modelu 9560 je jeho vstavané pripojenie Wi-Fi pre bezpečný vzdialený prístup k interným sieťam výrobcov. Súbory je možné ľahko odoslať do systému označovania bez potreby jednotky USB. Okrem toho môžu odborníci na Videojet aj interní technici získať prístup k vzdialenej službe VideojetConnect™, ak je k dispozícii, na riešenie problémov a informácie o stave systému v reálnom čase. 

“Tento nový systém funguje bez manuálnych úprav a pridaných dielov, ktoré sú hlavnými príčinami každodenných prevádzkových problémov s tradičnými etiketovacími strojmi,” povedal Vanderbei. “Teraz s vylepšenými funkciami posúva Videojet 9560 s umiestnením štítkov Direct Apply efektivitu a spoľahlivosť na konci linky na novú úroveň.” Viac informácií o systéme tlače a aplikácie etikiet Videojet 9560 nájdete na stránke http://www.videojet-9560.html.