Najnovšie tlačové správy

Videojet predstavuje novú atramentovú tlačiareň s veľkými znakmi na kódovanie obalov a kartónov

Tlačiareň Videojet 2380 tlačí variabilné kódy s vysokým rozlíšením a identifikačné informácie o produktoch

CHICAGO, IL – 3. apríla 2024 – Spoločnosť Videojet, ktorá má viac ako 45 rokov skúseností s atramentovou tlačovou technológiou, s potešením uvádza na trh novú atramentovú tlačiareň Videojet 2380 s veľkým rozlíšením pre výrobcov a distribútorov s požiadavkami na kódovanie obalov na požiadanie.

Atramentová tlačiareň Videojet 2380 ponúka kompletné riešenie na tlač na obaly z vlnitej lepenky, kartóny, prepravné obaly a iné porézne materiály. Modulárny a ľahko integrovateľný systém na značenie veľkých znakov je navrhnutý tak, aby ho mohol obsluhovať a udržiavať každý používateľ s minimálnym zaškolením alebo skúsenosťami. Samočistiaca technológia automaticky vykonáva bežné čistenie tlačovej hlavy, čo pomáha zabezpečiť stálu kvalitu tlače s menším množstvom neporiadku a údržby. Videojet 2380 poskytuje rýchle spustenie a tlačí odolný text, logá a čiarové kódy s vysokým rozlíšením, ktoré sú pripravené splniť požiadavky distribučného reťazca.

Táto všestranná tlačiareň na kartóny a lepenkové škatule sa prispôsobí jedinečným požiadavkám používateľov na značenie a kódovanie. Poskytuje kódovanie variabilných výrobných údajov, ako sú kódy šarží, dátumy výroby a obsah, na požiadanie. Dve tlačové hlavy možno ľahko integrovať bez potreby ďalšieho hardvéru, čo umožňuje kódovanie až do výšky tlače 5,5 palca (140 mm) alebo kódovanie na dvoch stranách škatule. Obe tlačové hlavy možno ovládať pomocou jedného používateľského rozhrania, ktoré je oddelené od tlačového motora, takže ho možno umiestniť do optimálnej polohy pre operátora.

Videojet 2380 je ľahko použiteľné značkovacie riešenie s intuitívnym dotykovým displejom a používateľským rozhraním SIMPLICiTYTM, ktoré ponúka vstavanú úpravu úloh a sprievodcov pre obsluhu, čo pomáha znížiť interakciu s tlačiarňou a potenciálne chyby používateľa. Vďaka zabudovaným protokolom pre pripojenie a kompatibilitu systém ponúka USB, VideojetConnect™ a emuláciu ZPL. Zabudované je aj pripojenie Wi-Fi na vzdialený prístup a analytické funkcie. HMI sa ľahko integruje so skenerom čiarových kódov na rýchly výber úlohy a zadávanie údajov. Funkcia Scan2RunTM v systéme 2380 pomáha zabezpečiť, aby bol vybraný a do tlačiarne stiahnutý správny kód, čím sa znižuje počet chýb pri kódovaní a prepracovaní.

Systém je vybavený vzduchovým nožom, ktorý pomáha čistiť dosku dýzy. Automatický proces mikropuráže možno naprogramovať tak, aby čistil trysky tlačovej hlavy v určitých intervaloch a pomohol tak predchádzať upchávaniu prachom bez zastavenia výrobnej linky.

Atrament použitý v procese automatického čistenia sa recykluje späť do systému, čo zabezpečuje čistejšiu prevádzku a optimalizáciu spotreby atramentu pre zníženie nákladov. Okrem toho sa dá kompaktná nádobka na atrament v tlačiarni rýchlo a jednoducho vymeniť bez prerušenia výroby. Tlačiareň 2380 ponúka výber zo siedmich farieb atramentu, ktoré pomáhajú pri diferenciácii produktov a estetike obalov.

Robustná konštrukcia tlačiarne Videojet 2380 zabezpečuje bezporuchovosť vďaka osvedčenej technológii tlačiarne. Je vyrobená z odolnej nehrdzavejúcej ocele triedy 304, ktorá je ideálna do prostredia výroby obalov a prepravných kartónov. Jedinečný gyroskopický snímač monitoruje uhol uchytenia tlačiarne v reálnom čase, čím pomáha predchádzať únikom atramentu, ako aj zisťovať a zaznamenávať signály vonkajších nárazov.

Tlač na požiadanie a priama tlač na krabice pomáhajú používateľom zefektívniť požiadavky na nákup a znížiť zásoby jedinečných obalov, čím sa znižujú náklady, potrebný skladovací priestor a možnosť vzniku odpadu.Zároveň ponúka flexibilitu, ktorá umožňuje rýchlo reagovať na zmeny obsahu tlače a dopytu po produktoch.  

K jednoduchej údržbe tlačiarne a minimalizácii zásahov obsluhy prispieva aj ponuka služieb Videojet LifeCycle Advantage™. Táto exkluzívna ponuka využíva dynamické údaje o tlačiarni, vzdialené pripojenie a odborné znalosti spoločnosti Videojet, aby pomohla udržať tlačiarne v prevádzke s maximálnou efektívnosťou počas ich životnosti. Voliteľná služba VideojetConnect™ Remote Service umožňuje technikom spoločnosti Videojet aj interným technikom monitorovať stav tlačiarne, odstraňovať problémy a zlepšovať dlhodobý výkon.

Ďalšie informácie o veľkoformátovej atramentovej tlačiarni Videojet 2380 nájdete na adrese: www.videojet.sk/2380.

O spoločnosti Videojet Technologies:

Spoločnosť Videojet Technologies je svetovým lídrom na trhu identifikácie výrobkov, ktorý poskytuje produkty pre in-line tlač, kódovanie a značenie, kvapaliny pre špecifické aplikácie a služby počas životného cyklu výrobku. Cieľom spoločnosti je spolupracovať so zákazníkmi v oblasti výroby spotrebiteľských balení, farmaceutického a priemyselného tovaru s cieľom zvýšiť ich produktivitu, chrániť a rozvíjať ich značky a držať krok s priemyselnými trendmi a predpismi. Spoločnosť Videojet, ktorá má expertov na aplikácie pre zákazníkov a vedúce postavenie v oblasti technológií kontinuálneho atramentového tlače (CIJ), termálneho atramentového tlače (TIJ), laserového značenia, termotransferovej potlače (TTO), kódovania a označovania obalov a širokej škály tlačiarní, má po celom svete nainštalovaných viac ako 400 000 tlačiarní. Zákazníci sa spoliehajú na produkty Videojet pri tlači na viac ako desať miliárd výrobkov denne. Podpora predaja, aplikácií, servisu a školení zákazníkov je zabezpečovaná priamou prevádzkou s viac ako 4 000 členmi tímu v 26 krajinách sveta. Okrem toho distribučná sieť Videojet zahŕňa viac ako 400 distribútorov a výrobcov originálneho vybavenia, ktorí obsluhujú 135 krajín.

©2024 Videojet Technologies Inc.Všetky práva vyhradené. Videojet je registrovaná ochranná známka spoločnosti Videojet Technologies Inc.