Najnovšie tlačové správy

Nové kontinuálne atramentové tlačiarne Videojet série 1880 poskytujú vysokú rýchlosť, mikrokódy s pokročilou digitálnou konektivitou

Tri nové modely navrhnuté pre vysokorýchlostný výkon, kvalitu a presnosť s maximalizáciou doby prevádzkyschopnosti a produktivity

CHICAGO, IL – 4. októbra 2023 – Spoločnosť Videojet Technologies, ktorá má viac ako 45 rokov skúseností v oblasti technológie kontinuálnej atramentovej tlače (CIJ), s potešením predstavuje nové tlačiarne Videojet 1880 +, 1880 UHS, and 1880 HR CIJ. Tieto riešenia, ktoré posúvajú osvedčenú platformu Videojet 1880 na vyššiu úroveň, kombinujú najmodernejšie funkcie s pokročilou digitálnou konektivitou a zároveň zabezpečujú tlač kódov, dátumov a ďalších variabilných údajov na produkty a obaly.

Používateľsky prívetivé modely 1880+, 1880 UHS (ultravysoká rýchlosť) a 1880 HR (vysoké rozlíšenie) sú navrhnuté tak, aby pomohli zvýšiť priepustnosť, minimalizovať prestoje a znížiť náklady počas životnosti tlačiarne a zároveň priniesli efektivitu, výkon a produktivitu do dnešných výrobných prostredí. Tlačiarne radu 1880 sú navrhnuté pre optimálnu kvalitu a spoľahlivosť a na vysokorýchlostných výrobných linkách nanášajú ostré a jasné kódy na širokú škálu materiálov vrátane plastov, skla a kovov.

Videojet 1880 + má zabudované Wi-Fi a mobilné pripojenie, ktoré používateľom pomáhajú plniť súčasné a budúce ciele Industry 4.0. Poskytuje bezproblémovú bezkontaktnú priemyselnú tlač na takmer akýkoľvek podklad vrátane rovných a zakrivených povrchov. Tlačiareň tiež umožňuje proaktívnu analýzu a inteligentnú prevádzku závodu, ako je monitorovanie životných znakov, inteligentné upozornenia, vzdialená podpora a pokročilé riešenie problémov.

Videojet 1880 UHS je ideálnym riešením pre vysokorýchlostné výrobné linky v konzervárenskom, nápojovom a káblovom priemysle. Vďaka zdokonaleným tlačeným znakom a vylepšenej tlačovej hlave poskytuje táto nová ultravysokorýchlostná tlačiareň konzistentný výkon a kvalitu tlače aj pri rýchlostiach presahujúcich 500 m/min.

Videojet 1880 HR, ktorý bude k dispozícii neskôr v tomto roku, je navrhnutý tak, aby dôsledne produkoval mikroznaky s vysokým rozlíšením, QR kódy a iné 2D kódy s presnosťou a jasnosťou. Využíva optimalizované písma a prepracovanú tlačovú hlavu na zabezpečenie mikrotlače pre elektronický, farmaceutický, kozmetický a cukrárenský priemysel, pričom spĺňa rastúci dopyt po vysledovateľnosti produktov.

„Vďaka týmto novým modelom tlačiarní môžeme poskytnúť riešenie pre takmer všetky aplikácie kódovania a značenia, od veľmi vysokých rýchlostí až po kódy mikrorozmerov,“ uviedla Marcy Vanderbei, globálna produktová manažérka spoločnosti Videojet. „Pokročilá digitálna konektivita, ktorú tieto tlačiarne ponúkajú, poskytuje zákazníkom jednoduchý a bezpečný spôsob, ako prepojiť svoje označovacie a kódovacie zariadenia s výrobnými systémami a digitálnymi továrňami.“

Tlačiarne série 1880 ponúkajú vylepšené používateľské prostredie prostredníctvom 10-palcového dotykového rozhrania SIMPLICiTYTM, ktoré pomáha zjednodušiť ovládanie a znížiť počet chýb používateľa a zároveň ponúka inteligentné vytváranie správ a zabudovaných sprievodcov. Integrovaný súbor diagnostických nástrojov Videojet MAXIMiZETM dokáže proaktívne identifikovať potenciálne poruchy a zároveň analyzovať výkon, správanie obsluhy a podmienky prostredia, čo pomáha znižovať neplánované prestoje a celkové náklady na vlastníctvo.

„Séria 1880 je navrhnutá tak, aby podporovala ekologické postupy prostredníctvom podpory recyklovateľných obalov a používania bezpečnejších atramentov, ktoré nie sú CMR,“ povedal Vanderbei. „Okrem toho sa séria 1880 vyznačuje nízkou spotrebou make-upu a minimálnymi emisiami VOC, čo je v súlade s prevládajúcimi trendmi udržateľnosti na súčasnom trhu.“

Séria 1880 je navrhnutá na jednoduchú údržbu a ponúka skrátené a zjednodušené intervaly čistenia, ktoré umožňujú operátorom sústrediť sa na udržanie špičkového výkonu a optimálnej kvality tlače. Tlačiarne sú vybavené jedinečným snímačom, ktorý zisťuje nánosy v tlačovej hlave a proaktívne upozorňuje používateľov na potenciálne problémy s kvalitou tlače. Vďaka funkcii automatického preplachovania je možné predísť orezávaniu kódu, pretože nahromadený atrament možno vyčistiť stlačením tlačidla. Farebne označené, ľahko vymeniteľné komponenty Videojet SmartCell™ pomáhajú zjednodušiť údržbu a vyžadujú jednu päťminútovú výmenu ročne.

Ďalšie informácie o tlačiarňach Videojet série 1880 CIJ nájdete na adrese www.videojet.sk.

O spoločnosti Videojet Technologies:
Spoločnosť Videojet Technologies je svetovým lídrom na trhu s identifikáciou výrobkov, ktorý poskytuje produkty na in-line tlač, kódovanie a značenie, kvapaliny špecifické pre danú aplikáciu a služby počas životného cyklu výrobku. Cieľom spoločnosti je spolupracovať so zákazníkmi v oblasti výroby spotrebiteľsky baleného tovaru, farmaceutického a priemyselného tovaru s cieľom zvýšiť ich produktivitu, chrániť a rozvíjať ich značky a držať krok s priemyselnými trendmi a predpismi. Spoločnosť Videojet, ktorá má expertov na aplikácie pre zákazníkov a vedúce postavenie v oblasti technológií kontinuálneho atramentového tlače (CIJ), termálneho atramentového tlače (TIJ), laserového značenia, termotransferovej potlače (TTO), kódovania a označovania obalov a širokej škály tlačiarní, má po celom svete nainštalovaných viac ako 400 000 tlačiarní. Zákazníci sa spoliehajú na produkty Videojet pri tlači na viac ako desať miliárd výrobkov denne. Podpora predaja, aplikácií, servisu a školení zákazníkov je zabezpečovaná priamou prevádzkou s viac ako 4 000 členmi tímu v 26 krajinách sveta. Okrem toho distribučná sieť Videojet zahŕňa viac ako 400 distribútorov a výrobcov originálneho vybavenia, ktorí obsluhujú 135 krajín.

©2023 Videojet Technologies Inc. Všetky práva vyhradené. Videojet je registrovaná ochranná známka spoločnosti Videojet Technologies Inc.